Noloc Loopbaancongres 2019

12 november 2019 in Spant! te Bussum

uitverkocht!

Noloc Loopbaancongres 2019

Loopbanen in Ontwikkeling Noloc Loopbaancongres 2019

Het Noloc Loopbaancongres vindt dit jaar plaats op dinsdag 12 november in Spant! te Bussum.

Het congres start over:

 • dag
 • uur
 • min
 • sec
aanmeldvoorwaarden

Inhoud  

Loopbaancongres 2019

Het Noloc Loopbaancongres heeft als thema ontwikkelen. Vanuit drie invalshoeken, politiek & maatschappij, cliënt & methodiek en professie & professional, belichten we de facetten van een Leven Lang Ontwikkelen. Tijdens het Congres wordt nieuw ontwikkelde expertise gedeeld. Daarnaast zijn er presentaties van ‘good practice’ voorbeelden en ervaringen van 'Loopbanen in Ontwikkeling'.

 

Beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches

Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches en verbindt vakgenoten in hun professionele ontwikkeling. De vereniging telt circa 3.000 leden.
Noloc-erkende loopbaanprofessionals en jobcoaches voeren een kwaliteitskeurmerk, zijn opgenomen in een beroepsregister, en dragen daarmee bij aan een hoogstaand niveau van loopbaandienstverlening.

 

Terugblik 2018

Programma  

Wat kan je verwachten?

Het Noloc Loopbaancongres heeft als thema Ontwikkelen. Vanuit de drie invalshoeken Politiek & Maatschappij, Cliënt & Methodiek en Professie & Professional, belichten topsprekers als Erik Scherder, Beatrice van der Heijden, Jos Sanders en vele anderen de verschillende facetten van een Leven Lang Ontwikkelen. Tijdens het congres krijgt u aan de hand van theorie, best practices en workshops inspiratie tot ontwikkeling. Een effectieve combinatie van theorie en praktijk.

Het Noloc Loopbaancongres heeft dit jaar een plenaire sessie met meerdere sprekers in het ochtendprogramma. In het middagprogramma kan je kiezen uit presentaties, workshops, werksessies en interactieve bijeenkomsten. Je ontvangt een programmaboekje bij binnenkomst maar je kan nu al bekijken welke sessie je wilt bezoeken. 

Locatie
Spant! te Bussum

Organisator
De organisatie van het Noloc Loopbaancongres wordt verzorgd door Buro van Oranje.

ochtend  

 • 09.30 - 10.30 uur
  Ontvangst
 • 10.30 - 12.30 uur
  Start plenair programma deel 1
 • 12.30 - 13.30 uur
  Lunch

middag  

 • 13.30 - 15.30 uur
  Start plenair programma deel 2
 • 13.30 - 14.00 uur
  Start subprogramma - 12 sessies
 • 14.15 - 14.45 uur
  subprogramma ronde 2
 • 15.00 - 15.30 uur
  subprogramma ronde 3
 • 15.30 - 16.00 uur
  Pauze
 • 16.00 - 17.00 uur
  Plenaire afsluiting
 • 17.00 - 18.00 uur
  Borrel

Activiteiten  

Gedurende alle pauzes en het middagprogramma (tussen 12.30 en 13.30) vinden er in de foyer diverse netwerkactiviteiten door onze partners plaats.

Sessie - details Bekijk het blokkenschema

Plenair
09:30 - 10:30 Ontvangst

Dagvoorzitter
Sprekers: Peter Heerschop

Peter Heerschop is een Nederlandse cabaretier, acteur, televisieprogrammamaker en schrijver. De cabaretier verzorgt de vrijdagochtendcolumn bij Radio 538. Peter is dagvoorzitter

10:30 - 12:30 Keynote sprekers
Sprekers: Beatrice van der Heijden, Jos Sanders, André Baars

Beatrice van der Heijden
Zij is hoofd van de vakgroep Strategisch HRM en Hoogleraar bij de faculteit Managementwetenschappen van de Radboud Universiteit. Daarnaast is ze verbonden aan de Open Universiteit Nederland, Universiteit Gent, Belgie, Kingston University, London, UK en Hubei University, Wuhan, China. Haar interesse en onderzoek zijn in het bijzonder gericht op de dynamiek van de individuele loopbaan, duurzame loopbanen, employability en ouder worden in het werk. Presentatie focus op cliënt en methodiek.

Jos Sanders
Hij is Lector Leren tijdens de Beroepsloopbaan bij Hogeschool van Arnhem en Nijmegen & Senior Research Scientist TNO. Hij draagt bij aan verduurzaming van de inzetbaarheid van werknemers. Presentatie focus vanuit professie en professional.

André Baars
Hij is werkzaam als praktiserend onderwijspsycholoog aan de Radboud Universiteit te Nijmegen (RU). Hij begeleidt studenten en adviseert studieadviseurs en docenten over studentenbegeleiding. Naast zijn werkzaamheden aan de RU geeft hij lezingen, workshops en cursussen aan ouders, docenten en anders professionals in het middelbaar en hoger onderwijs. André is tevens coördinator van de professionaliseringscursussen voor de Landelijke Vereniging van Studieadviseurs (LvSA). Presentatie focus cliënt en methodiek.

 

12:30 - 13:30 Lunchpauze

13:30 - 14:00 Ontwikkelen tot de juiste beroepshouding
Sprekers: Glenn Bloemberg

Ontwikkelen tot de juiste beroepshouding

Glenn Bloemberg is Adviseur Vorming Koninklijke Landmacht bij het Staf Opleidings- en Trainingscommando. Vorming is het doorlopende en wederzijdse proces van beïnvloeding, gericht op het ontwikkelen van noodzakelijke eigenschappen en het aanleren van een beroepshouding, tot een voor zijn operationele taak berekende militair en eenheid. Vorming binnen de Koninklijke Landmacht is gebaseerd op de kernwaarden; leiderschap, groepsvorming en persoonsvorming. 

Glenn Bloemberg richt zich in zijn werk als officier bij de Koninklijke Landmacht op de verdere ontwikkeling van individuele collega’s en managementteams. Onze Koninklijke Landmacht staat voor het landsbelang. Aan onze militairen worden daarom specifieke eisen gesteld om hun werk onder vaak bijzondere omstandigheden uit te kunnen voeren. In zijn presentatie gaat Glenn in op de visie van de Koninklijke Landmacht hoe het personeel gevormd wordt om met de juiste beroepshouding en de noodzakelijke persoonseigenschappen zo goed mogelijk berekend te zijn op de uitvoering van de operationele taken waar men voor ingezet wordt. Hij licht dit onder andere toe met voorbeelden uit zijn eigen ervaringen als militair.

Spreker
Glenn Bloemberg begon zijn loopbaan bij de Koninklijke Landmacht als onderofficier. Hij volgde de opleiding tot officier en vervulde diverse operationele functies binnen het Wapen der Infanterie. Hij werd later docent en trainer militaire tactiek en is binnen Defensie tevens collega-coach voor leidinggevenden. Zijn uitzendervaring heeft hij opgedaan in Afghanistan, Koeweit en Irak. Presentatie focus vanuit professie en professional. 

14:15 - 14:45 Talentmanagement
Sprekers: Marian Thunissen

Talentmanagement in ontwikkeling

Spreker
Marian Thunnissen is Lector (professor) Dynamische Talentinterventies bij Fontys Hogeschool HRM en Psychologie. Marian is gepromoveerd op een onderzoek naar talentmanagement bij Nederlandse universiteiten. Ze heeft in internationale wetenschappelijke en praktijkgerichte tijdschriften en boeken diverse publicaties op haar naam staan over talent en talentgericht werken. Presentatie focus vanuit professie en professional.

15:00 - 15:30 Loopbanen in Ontwikkeling
Sprekers: Huub Dekkers

Loopbanen in ontwikkeling

Veranderingen die van grote invloed zijn op ons dagelijks leven. In zijn presentatie zal Huub Dekkers ingaan op aantal van deze megatrends. Hij zal daarbij bijzondere aandacht besteden aan de manier waarop wij werken en leren. Voortgestuwd door technologische ontwikkelingen veranderen bestaande banen, verdwijnen er banen en zullen er een heleboel nieuwe bijkomen. Om relevant te blijven op deze turbulente arbeidsmarkt, moeten mensen zich continu blijven ontwikkelen. Wat vraagt dit van mensen? En wat vraagt dat van de manier waarop wij leren? Hoe moet ons onderwijs daarop reageren? En welke sleutelrol speelt de docent? Presentatie focus op politiek en maatschappij.
 
Spreker
Huub Dekkers is bestuurder/algemeen directeur stichting CINOP. 

 

15:30 - 16:00 Pauze

16:00 - 17:00 De loopbaan en het brein
Sprekers: Erik Scherder

De loopbaan en het brein

Spreker
Erik Scherder is een Nederlandse hoogleraar neuropsychologie die verbonden is aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Bekend van televisie, bij de Wereld draait door. Als geen ander weet hij boeiend te vertellen over onderwerpen als neuropsychologie en bewegingswetenschappen, maar dankzij zijn extensieve kennis snijdt hij ook moeiteloos gerelateerde onderwerpen aan. Presentatie focus vanuit cliënt & methodiek.

17:00 - 18:00 Borrel

Podium 3
13:30 - 14:00 Jobdigger

Jobdigger

Om een leven lang te ontwikkelen en duurzaam inzetbaar te blijven heb je een betrouwbaar inzicht nodig in jezelf en de arbeidsmarkt. LDC en Jobdigger hebben hun expertise gebundeld en laten je graag zien hoe effectief de inzet van testen én technologie werkt binnen de loopbaanwereld. Laat je verrassen door de mogelijkheden.  

 
Sprekers:
Maurice Vermunt is directeur/eigenaar van LDC. Gestart als ondernemer in loopbaanbegeleiding, re-integratie en outplacement was hij altijd al voorstander van het inzetten van online tools. Vanuit LDC bouwt hij nu, samen met collegae en partners, aan innovatieve oplossingen op het vlak van arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid. 
Loek van Soest is sales consultant bij Jobdigger. Hij wordt door klanten gewaardeerd omdat hij onderwerpen als arbeidsmarktinformatie op een begrijpelijke manier weet uit te leggen. Dit is wellicht te verklaren door zijn fascinatie die hij heeft gekregen door dagelijks met dit onderwerp bezig te zijn.

 

14:15 - 14:45 Jobport, Keerpunt en Elabo

Jobport

Keerpunt, Elabo en Jobport slaan digitaal de brug van spoor 1 naar spoor 2

Jobport biedt FunctieLab aan. Een instrument waarmee de loopbaanprofessional en arbeidsdeskundige een functionele mogelijkhedenlijst (FML) van een kandidaat kan vertalen naar arbeidsmogelijkheden. FunctieLab is ontwikkeld door Keerpunt en Elabo en bedoeld om loopbaanprofessionals en arbeidsdeskundigen te ondersteunen. Met name bij advies en bij uitleg van arbeidsmogelijkheden. Ook helpt FunctieLab bij de onderbouwing van haalbaarheid toetsing en geeft het richting aan een re-integratietraject.
 
Spreker
Ton Koole (Jobport) neemt jullie mee in de praktische stappen van FunctieLab. Ook uitwerking op taak- en urenanalyse in rapportages komen aan bod. Te gast zijn Jan Hulleman (Elabo) en Jolande Dirkx (Keerpunt). Zij zijn beschikbaar voor vragen na de presentatie. Focus presentatie cliënt en methodiek.
 

 

15:00 - 15:30 (12-10-2019 ) Hoe vergaat het mensen die werken met een jobcoach op de arbeidsmarkt?

Hoe vergaat het mensen die werken met een jobcoach op de arbeidsmarkt?
 
Jobcoaches doen goed en belangrijk werk. Toch slaagt jobcoaching niet altijd. Soms loopt het mis en willen werkgever en werknemer niet met elkaar verder. Soms wordt dan snel ander werk gevonden, maar niet altijd. Tot op heden was onbekend hoe vaak dit gebeurt. Hoe vaak slaagt jobcoaching in haar doel om mensen met een beperking aan het werk te houden, hoe vaak lukt dat niet? Hoe vaak krijgen mensen te maken met het beëindigen van hun contract en hoe vergaat het ze daarna op de arbeidsmarkt? Het afgelopen jaar heeft UWV hier onderzoek naar gedaan. In deze sessie neemt Marloes de Graaf u mee in de uitkomsten van het onderzoek en kunt u meedenken over de implicaties van deze bevindingen. Presentatie focus op politiek en maatschappij.
 
Spreker
Marloes de Graaf, Senior kennisadviseur bij UWV.

Podium 8
14:15 - 14:45 Workshop André Baars

Workshop aansluitend op presentatie

Workshop gegeven door: 
André Baars is werkzaam als praktiserend onderwijspsycholoog aan de Radboud Universiteit te Nijmegen (RU). Hij begeleidt studenten en adviseert studieadviseurs en docenten over studentenbegeleiding. Naast zijn werkzaamheden aan de RU geeft hij lezingen, workshops en cursussen aan ouders, docenten en anders professionals in het middelbaar en hoger onderwijs. André is tevens coördinator van de professionaliseringscursussen voor de Landelijke Vereniging van Studieadviseurs (LvSA). Presentatie focus cliënt en methodiek.

15:00 - 15:30 Creatief met personeel

Creatief met personeel

Albert Jan Vos is ondernemer en verteld vanuit de praktijk over zijn creatieve inzet van personeel in de huidige arbeidsmarkt en hoe je als ondernemer je blijft ontwikkelen. 

Spreker
Albert Jan Vos is ondernemer pur sang en leeft voor en van het witte doek . Hij is CEO van KEYSTONE Benelux: een producent en distributeur van bioscoop- en televisiefilms. Naast Keystone is Albert Jan Vos ook Algemeen Directeur van Grand Café het Postkantoor in Hoogeveen en Meppel. 

Podium 9
13:30 - 14:00 Kernrollen en loopbaanscenario's voor de 21ste eeuw

Kernrollen en loopbaanscenario's voor de 21ste eeuw

Iedereen heeft een loopbaanplan, vaak zelfs meerderen. Deze zijn op te vatten als scenario's, een bewust of minder bewust idee met jezelf in de hoofdrol. Meestal zijn er één of twee dominante scenario's, en daarnaast een aantal minder uitgewerkte scenario's.
Daarnaast zijn er wel 3000 beroepen, maar eigenlijk maar een beperkt aantal kernrollen. Deze zijn ontstaan vanuit arbeidsverdeling. Een kernrol is een samenvatting van kernwaarden en -kwaliteiten. Door een loopbaan op te bouwen vanuit je kernrollen, kun je jezelf blijven actualiseren, zonder jezelf geweld aan te doen.

Workshop gegeven door:
Diddo van Zand, directeur Ixly. Diddo heeft gewerkt als psychoterapeut, trainer, hr consultant en loopbaanadviseur. Bij Ixly ontwikkelt hij testen en tools voor loopbaan coaches, die je kunnen helpen scherper zicht te krijgen op je kernrollen.

14:15 - 14:45 (12-10-2019 ) Op de bres voor laagdrempelige loopbaanbegeleiding

Op de bres voor laagdrempelige loopbaanbegeleiding

Een leven lang ontwikkelen betekent ook meer aandacht voor loopbaanbegeleiding. In veel landen (o.a. Scandinavië, België, Schotland) zijn regionale centra voor loopbaanbegeleiding ingericht. Hier worden mensen ondersteund bij het maken van autonome keuzes. Ook in Nederland lijkt een dergelijke (regionale) structuur een kansrijke mogelijkheid, met deze Europese voorbeelden als inspiratiebron.

Onze huidige en toekomstige arbeidsmarkt kenmerkt zich door toenemende transities, van school naar werk, van werk naar werk, van werkloos naar werk. De vraag die in deze workshop centraal staat is: hoe kunnen we met partners in het veld een laagdrempelige, onafhankelijke, herkenbare en effectieve dienstverlening realiseren, waar zowel werkenden als niet-werkenden worden bereikt? De dienstverlening bestaat uit deskundige loopbaanbegeleiding die leidt tot een sterkere positie op de arbeidsmarkt in termen van inzetbaarheid, weerbaarheid en wendbaarheid van werkenden, werkzoekenden en ook scholieren en studenten. 

Sprekers
Elize de Bar, Beleidsadviseur UWV.
Thea van den Boom, coördinerend beleidsmedewerker directie MBO, ministerie van OCW.
Jouke Post, loopbaanspecialist James en docent theorie en methoden loopbaanbegeleiding Saxion Hogeschool.

15:00 - 15:30 IEMT ervaren

IEMT ervaren

IEMT- Integral Eye Movement Therapy-  is een krachtige en innovatieve methodiek waarmee je verandering creëert in ‘the blink of an eye’. IEMT zet je in voor stressreductie, preventie burn-out, behandeling van angsten, depressie en trauma. En verassend: ook voor persoonlijke groei! Bijna te mooi om waar te zijn: Deze fantastische veelzijdige interventie kun je leren in 5 dagen!

Wil je meer horen over hoe je IEMT specifiek kunt inzetten in het loopbaanvak? Wat je ermee kunt betekenen voor je cliënten? En wil je IEMT ervaren? Kom dan naar de kennismakingsworkshop op het Noloc congres!

Workshop gegeven door: 
Anne ten Brinke van IEMT-training, bevlogen opleider in IEMT en transformationeel levens- en loopbaancoach. 

Podium 10
13:30 - 14:00 Taylor protocols

Taylor Protocols

Iedere loopbaan heeft veel keuzemomenten. De uitdaging is steeds om te kiezen voor werk en een omgeving die past bij jouw natuurlijke kernkwaliteiten. Dan blijft werken leuk en geeft het energie. Om de goede keuzes te maken, is zelfinzicht noodzakelijk. Zolang je niet weet wie je bent en wat jouw eigen unieke kwaliteiten zijn, liggen keuzes op de loer die je afdrijven van waar jouw kracht werkelijk ligt. De Core Values Index geeft dit zelfinzicht. In deze workshop krijgt jij meer inzicht in jezelf en ontdek je hoe je anderen kunt helpen hun kernkwaliteiten te identificeren.

Workshop gegeven door: 
Jan Gerritsen is directeur van Taylor Protocols Europe. Als succesvol manager kwam hij tot de ontdekking dat zijn dagelijkse werkzaamheden hem steeds verder wegdreven van waar zijn kernkwaliteiten liggen. Met de Core Values Index helpt hij mensen om hun eigen unieke kwaliteiten te ontdekken en keuzes te maken die hierbij passen.

 

14:15 - 14:45 LDC Business

LDC Business

Om een leven lang te ontwikkelen en duurzaam inzetbaar te blijven heb je een betrouwbaar inzicht nodig in jezelf en de arbeidsmarkt. LDC en Jobdigger hebben hun expertise gebundeld en laten je graag zien hoe effectief de inzet van testen én technologie werkt binnen de loopbaanwereld. Laat je verrassen door de mogelijkheden.  

 
Sprekers:
Maurice Vermunt is directeur/eigenaar van LDC. Gestart als ondernemer in loopbaanbegeleiding, re-integratie en outplacement was hij altijd al voorstander van het inzetten van online tools. Vanuit LDC bouwt hij nu, samen met collegae en partners, aan innovatieve oplossingen op het vlak van arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid. 
Loek van Soest is sales consultant bij Jobdigger. Hij wordt door klanten gewaardeerd omdat hij onderwerpen als arbeidsmarktinformatie op een begrijpelijke manier weet uit te leggen. Dit is wellicht te verklaren door zijn fascinatie die hij heeft gekregen door dagelijks met dit onderwerp bezig te zijn.

 

15:00 - 15:30 Resultaten Ster

Presentatie Resultaten Ster™

Met de Werk Ster is het mogelijk om een echte maatwerk aanpak te realiseren die ook kan voldoen aan de eisen die in het kader van de wetgeving aan 2e spoortrajecten worden gesteld. Als arbeidsdeskundigen (met UWV-ervaring) hebben wij de nodige rapportages gezien en moeten beoordelen. En hoewel iedereen melding maakt van een ‘maatwerk-aanpak’ zien wij toch te vaak dat kandidaten een vast begeleidingsstramien moeten volgen en daar onvoldoende resultaten mee lijken te boeken. Dit omdat niet iedere kandidaat dezelfde zaken nodig heeft om het weer zelf te kunnen doen. En als je gaat voor een duurzaam resultaat is het belangrijk dat je een bijdrage levert aan de zelfredzaamheid van een kandidaat op de arbeidsmarkt.

Daarom hebben wij de Werk Ster vanuit Engeland naar Nederland gehaald. Gericht op het meten van de zelfredzaamheid en de ontwikkelingen daarin bij kandidaten. Een opmaat voor een echte maatwerk-aanpak bij bijvoorbeeld re-integratie en duurzame inzetbaarheid.

Sprekers
Katja Bosboom en Sandra Tromp vertellen je er graag over en delen daarmee ook kennis over re-integratie en de beoordeling door het UWV. Niet zo uitgebreid als Katja dit in de Noloc-bijeenkomsten in het land doet, maar er is daarna voldoende gelegenheid om vragen te stellen in de hal bij de stand van Resultaten Ster.

Katja en Sandra zijn zeer ervaren arbeidsdeskundigen, die hun kennis en ervaring volop inzetten in hun eigen bedrijf PWEC (PoortWachter ExpertiseCentrum) en in het kader van de arbodienstverlening die zij aan werkgevers bieden ook een eigen verzuimsysteem hebben ontwikkeld waarmee er volgens de intentie van de wet kan worden gewerkt en er optimale aandacht is voor de behoeftes van mens en organisatie. De Werk Ster is ook gebaseerd op deze oprechte aandacht voor de mens en past dus goed bij de PWEC-aanpak.

 

Podium vd Kunst
13:30 - 14:00 Hoogendijk Coaching

Werk en Loopbaanvraagstukken van mannen
 
In de meeste Nederlandse huishoudens is de man hoofdkostwinner. Veel mannen hebben het gevoel dat zij de sterkste moeten zijn. In één van de vele boeken over man-zijn wordt zelfs gezegd dat mannen nog liever sterven dan hun onmacht te tonen. Veel mannen voelen zich verantwoordelijk voor het voortbestaan van hun hele gezin. Deze levenstaak wordt voor menige man een soort kramp, waardoor hij geen innerlijke ruimte voelt om vanuit zijn authenticiteit zijn koers te bepalen. Dit kan het contact met zijn verlangens en het vinden van zijn levensmissie in de weg staan. Wat is nu eigenlijk een èchte man?

Workshop gegeven door: 
Adriaan Hoogendijk en Sander van Hoek
Adriaan studeerde onder meer filosofie en genderstudies. Hij schreef onder andere Bezielend Coachen en Loopbaanzelfsturing (24ste druk). Hij geeft met zijn collega’s zowel opleidingen tot loopbaancoach als tot relatiecoach en hij ziet in zijn praktijk veel verstrengelingen tussen loopbaanvragen en relatievragen.
Sander heeft een coachpraktijk en houdt zich daarin onder meer bezig met ontwikkelingen van en in mannen.

14:15 - 14:45 Home of Power

Ontwikkelen met je Blauwdruk – Voor Zichtbaar Resultaat

In deze kleurrijke, actieve workshop maak je kennis met Personal Power Plus® – jouw Blauwdruk voor Succes en een Waardevol leven. 
Met deze methodiek kom je pijlsnel tot de kern van de gewenste ontwikkeling. Je Blauwdruk laat zien wat jouw grootste kracht is, jouw diepste drijfveren en jouw sleutel tot succes. 
Je Blauwdruk geeft je ook een imago & ontwikkeladvies om de beste versie van jezelf krachtig zichtbaar te maken.

Door je kracht letterlijk aan te trekken ontstaat er een verbinding tussen je linker en je rechter hersenhelft – van belemmeringen naar groeimogelijkheden.
Op een zachte manier zet je zo een grote transformatie in gang en laat je de non-verbale communicatie voor je werken. 

In de workshop krijg je een sneakpreview van de mogelijkheden van dit onderscheidende systeem. Je ervaart wat de Blauwdruk voor jou en je klant kan betekenen.

Workshop gegeven door: 
Jannie Boer
Zij is al meer dan 25 jaar ondernemer. Na haar werkervaring in de kinderpsychiatrie, koos ze voor eigen baas zijn om al haar ideeën in de wereld te zetten. Jannie heeft een eigen kledingzaak gerund, een kledinglijn voor grote maten ontworpen en deze kleurrijke collecties via een groothandel aan de vrouw gebracht.

 

 

15:00 - 15:30 CoreTalents

KernTalentenmethode

Vergeet alle types en hokjes en ontdek een revolutionaire methode die jou en je coachee de juiste antwoorden geeft. Zonder zelfbeoordeling en niet te sturen, gebruik je het resultaat van één analyse levenslang - voor duurzaam positieve keuzes.

Wil je burn-out aanpakken of vermijden? Wil je demotivatie voorkomen? Wil je een op maat gesneden ontwikkeltraject uitwerken? Wil je snelle resultaten door acties die bij je coachee passen? En wil je daarvoor met het unieke DNA: aard, potentieel én intrinsieke motivatie van je cliënt aan de slag?

Kom en luister waarom en hoe de KernTalentenmethode het hart van loopbaanbegeleidend Nederland verovert.

Workshop gegeven door: 
Danielle Krekels
Met ruim 12.000 diepte-interviews wereldwijd put Danielle Krekels uit een rijk leven vol boeiende ontmoetingen. Sterke, halve en kleine KernTalenten ontdekken en combineren voor positief duurzame keuzes is haar passie. Danielles aanpak is anders, haar overtuigingen ook: ze durft al eens op lange tenen te trappen. Maar altijd gaat het haar om mensen te helpen, ze te laten groeien en zich goed te doen voelen, met respect voor iedereen.

Als PDF bekijken

 • Sprekers  

  Deze sprekers zullen een bijdrage leveren aan het Loopbaancongres 2019:
 • Peter Heerschop

  Peter

  Heerschop  

  Peter Heerschop is een Nederlandse cabaretier, acteur, televisieprogrammamaker en schrijver. De cabaretier verzorgt de vrijdagochtendcolumn bij Radio 538. Peter is dagvoorzitter.
 • Erik Scherder

  Erik

  Scherder  

  Erik Scherder is een Nederlandse hoogleraar neuropsychologie die verbonden is aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Bekend van televisie, bij de Wereld draait door. Als geen ander weet hij boeiend t...
 • Beatrice van der Heijden

  Beatrice

  van der Heijden  

  Beatrice van der Heijden is hoofd van de vakgroep Strategisch HRM en Hoogleraar bij de faculteit Managementwetenschappen van de Radboud Universiteit. Daarnaast is ze verbonden aan de Open Universiteit...
 • Jos Sanders

  Jos

  Sanders  

  Jos Sanders is Lector Leren tijdens de Beroepsloopbaan bij Hogeschool van Arnhem en Nijmegen & Senior Research Scientist TNO. Hij draagt bij aan verduurzaming van de inzetbaarheid van werknemers. Pres...
 • André Baars

  André

  Baars  

  André Baars is werkzaam als praktiserend onderwijspsycholoog aan de Radboud Universiteit te Nijmegen (RU). Hij begeleidt studenten en adviseert studieadviseurs en docenten over studentenbegeleiding. N...
 • Marian Thunissen

  Marian

  Thunissen  

  Marian Thunnissen is Lector (professor) Dynamische Talentinterventies bij Fontys Hogeschool HRM en Psychologie. Marian is gepromoveerd op een onderzoek naar talentmanagement bij Nederlandse universite...
 • Glenn Bloemberg

  Glenn

  Bloemberg  

  Glenn Bloemberg is Adviseur Vorming Koninklijke Landmacht bij het Staf Opleidings- en Trainingscommando. Vorming is het doorlopende en wederzijdse proces van beïnvloeding, gericht op het ontwikkelen v...
 • Albert Jan Vos

  Albert Jan

  Vos  

  Albert Jan Vos is ondernemer pur sang en leeft voor en van het witte doek . Hij is CEO van KEYSTONE Benelux: een producent en distributeur van bioscoop- en televisiefilms. Naast Keystone is Albert Ja...
 • Huub Dekkers

  Huub

  Dekkers  

  Huub Dekkers is algemeen directeur bij CINOP. We leven in een wereld waarin veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen. Veranderingen die van grote invloed zijn op ons dagelijks leven. In zijn prese...
 • Marloes de Graaf

  Marloes

  de Graaf  

  Senior kennisadviseur bij UWV. Jobcoaches doen goed en belangrijk werk. Toch slaagt jobcoaching niet altijd. Soms loopt het mis en willen werkgever en werknemer niet met elkaar verder. Soms wordt dan ...
 • Piet Fortuin

  Piet

  Fortuin  

  Piet Fortuin is de voorzitter van CNV Vakmensen. Als voorzitter van CNV is hij voorvechter van de wijze waarop loopbanen steeds meer centraal staan. Bij CNV hebben ze daarvoor James Loopbaan in het le...

Partners  

Wij bieden een aantal bedrijven de mogelijkheid om zich als exposant van dit unieke loopbaancongres te profileren.

Alle standplaatsen zijn voor dit jaar vergeven. Heeft u interesse voor een volgend congres neem dan contact op met info@noloc.nl

Inschrijven